Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Askad getost-bakelse med pesto på rostat surdegsbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Helt fantastisk kreation med Selles-sur-Cher. (Selles-Sur-Cher är en ost klassiker från Loire i Frankrike. Osten är tillverkad av opastöriserad getmjölk och täckt med ett tunt lager aska).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva upp osten i 5 cm tjocka skivor Mixa örter, nötter, citron med olivolja, salta och peppra Lägg på ordentligt med Pesto Sätt in i ugnen på 180 grader, ca 5 min, låt osten så färg
  2. Servera omgående med rostat surdegsbröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.