Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Atfer Eight Parfait med hallonsås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mumsig efterrätt om man gillar mint!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och florsocker vitt & pösigt.
  2. Värm vattnet och smält chokladbitarna i det under kraftig omrörning.
  3. Vispa grädden och blanda ner den i smeten.
  4. Frys glassblandningen i en form 4-5 timmar eller frys den i en glassmaskin 20-30 minuter.
  5. Mixa hallonen och tillsätt lite socker.
  6. Skopa upp Parfaiten med en msk eller en glass-skopa så de blir äggformade och lägg 2 st/tallrik, lägg såsen runt om. Kan även dekorera med citronmelissblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.