Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aubergine- och tomatlåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En grönsaksrätt som jag lärde mig av min mamma. Har uppskattats varje gång jag har lagat den.

Ingredienser

Instruktioner

Skala Auberginen och skär den i skivor. Salta på båda sidorna och låt stå ett tag för att dra ut vattnet. Hacka och bryn löken. Smörj en ugnsfast form och lägg i aubergine och den hackade löken. Häll över tomaterna och strö över parmesanosten. Baka i 175 grader ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.