Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aubergine- och tomatsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här varma salladen är god till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pinjenötterna i en torr och het panna.
  2. Tärna tomater, aubergine och squash. Skala och hacka vitlöken.
  3. Fräs aubergine, squash och vitlök i olivolja tills grönsakerna är mjuka. Blanda i tomaterna och värm salladen hastigt. Smaka av med salt och peppar.
  4. Vänd ner rucolasallad och strö över nötterna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jezz78 30 maj 2011

    Det här var toppengott! Har inte insett hur gott det är med aubergine innan :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.