Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aubergine och zucchinilasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här lasagnen blir härligt krämig med färskost. Vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor. Stek grönsakerna i olja i en stekpanna, stek hälften åt gången. Skala och pressa i vitlöksklyftorna, smaka av med salt.
  3. Skär eller klipp de färska lasagneplattorna i 7 cm breda bitar. Varva tomatsås, de stekta grönsakerna, klickar av färskost och lasagneplattorna i en ugnssäker form ca 18x27 cm. Börja och sluta med tomatsås.
  4. Strö över riven ost och ställ in i ugnen 15-20 minuter.
  5. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.