Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aubergine-, squash- och champinjonröra

 
Skriv ut

Enkelt och gott, särskilt till fläskkött. Ser lite mörkt och tråkigt ut, men smakar underbart. Om man vill ha mer färg kan man tillsätta paprikor i olika färger alt tomater och färska kryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna aubergine, squash och champinjoner var för sig. Börja med att steka champinjonerna i smör alt olja, därefter lägges auberginebitarna i och sist squashen, då den blir ganska mosig om man steker den för länge.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.