Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Auberginebåtar med färs & tomat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt och gott till lunch eller ett buffébord

Ingredienser

Instruktioner

Skär auberginerna i ca 2 cm skivor. Stek dem gyllene på båda sidor i lite olja. Lägg på plåt med bakpapper, salta o peppra. Fräs lök, vitlök, färs och tomatpurè i resten av oljan. Smaka av med salt och rosepeppar. Blanda ost och creme fraiche. Fördela färsen på aubergineskivorna. Toppa med ostkräm och tomatskiva. Gratinera i 15 min i 225 grader mitt i ugnen. Servera med sallad och bröd som lunch eller med andra små rätter på buffébord...smaklig spis....

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jimboz 9 augusti 2009

    Smarrigt värre .....Rekommenderas varmt.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.