Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aubergineburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En skiva aubergine ger extra färg och en grekisk känsla. Den medelhavsinspirerade smaken förstärks av den svala yoghurtsåsen med fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljong och rör i couscous. Lägg på locket och ställ kastrullen åt sidan i cirka 6 minuter. Rör ner smör.
  2. Forma färsen till 4 hamburgare. Skär aubergine i 8 skivor, ca 1 cm tjocka.
  3. Stek burgare och aubergine i smör i två stekpannor. Krydda med salt och peppar.
  4. Mosa osten och blanda den med matyoghurt och rosmarin. Lägg ihop aubergineburgarna. Servera dem med couscous och sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.