Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Auberginegratäng med fetaost och köttfärs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Skiva auberginerna så tunt det bara går, salta dem lätt och stek i ugnen i ca 10 minuter tills de är mjuka.
  3. Stek under tiden köttfärsen tillsammans med hackad lök och vitlök. Salta och peppra.
  4. Koka upp de krossade tomaterna med sambal oelek.
  5. Lägg ett lager aubergineskivor i botten på en form, täck med köttfärs och smula fetaosten ovanpå. Täck med aubergineskivor och häll tomatsåsen över. Stek i ugnen ca 20 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anen 17 november 2010

    Den här maträtten gjorde jag förra veckan och det var bara för gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.