Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Augustipanna med ingefära

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grönsaker till fläskkött med smak av asien

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tunna strimlor. Kärna ur paprikorna och strimla grönsakerna. Bryn köttet i smör i en stekpanna 2 - 3 min och salta. Tag upp köttet och stek grönsakerna under omrörning. Lägg tillbaka köttet och tillsätt grädde, soja och ingefära. Ge pannan ett snabbt uppkok och servera genast med couscous eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 6 april 2009

    Jättegott och snabblagat! Perfekt vardagsmat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.