Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avocadobakelse med ishavsrom och syrlig räksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Förrätt med räksallad och vinägrettsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär avocadon i små kuber och rör ihop med crème fraiche, chili och citron. Smaka av med salt. Lägg röran på brödskivorna.
  2. Blanda samman ingredienserna till salladen och toppa bakelserna med sallad och ishavsrom. Ringla över vinägrettsåsen.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.