Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En av de godaste förrätter jag ätit och det bästa av allt är att det går så snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Dela avocadorna och ta bort kärnan. Gröp ur dessa och mixa till en slät soppa med övriga ingredienser. Jag använde en blender, men det går nog säkert lika bra med mixerstav o.dyl. Garnera med räkorna innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • ljungelmamma 6 januari 2011

    Man använder alltså kall buljong o äter den kall?

  • bubba80 6 januari 2011

    Ja precis :) Jag gjorde som så att jag värmde vatten med buljongtärning, som jag sedan lät svalna innan jag mixade ihop allt. Lycka till om du testar:)

  • 00gullis08 25 mars 2012

    Jag hade den som förrätt på en bjudning. Jättegod och festlig, trots att den var se enkel att tillaga.

  • bubba80 1 april 2012

    Ja visst är det ett STORT + att den verkligen är plättlätt att tillreda. Alla jag bjudit på denna som förrätt har blivit postivt överraskade :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.