Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokado- och bönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Citron och krämig avokado ger god fräschör till den mättande salladen med bönor. Tips! Zeta Feta Tärnad i burk D.O.P. passar perfekt i avokado- och bönsalladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av och skölj bönorna i en sil. Låt bönorna rinna av och blanda i en skål tillsammans med pressad citron och olivolja. Blanda ned avokado, lök, fetaost och babyspenat.
  2. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.