Det går utmärkt att servera quesadilla som en förrätt tillsammans med ruccolasallad cocktailtomater kryddgrönt och en limeklyfta.
Instruktioner
- Skär kålrabbin i stavar och lägg i kallt vatten. Blanda citronsaft skal honung olivolja salt och peppar till citronetten.
- Skiva champinjonerna och rödlöken, dela avokadon och skär köttet i tärningar. Stek champinjonerna i lite olja tills de blivit gyllenbruna. Bred Milko lättost på ett tortillabröd lägg därefter på champinjoner avokado vitlök och rödlök.
- Placera ett tortillabröd på toppen och pressa försiktigt ihop. Stek i torr teflonpanna cirka 1-2 minuter på varje sida. Skala och skär kålrabbin i strimlor och blanda med ruccolan, pressa ned citronetten och klipp krasse över. Skär upp quesadillan i tårtbitar.
Publicerat den
28 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här receptet tycks finnas dubbelt, så det är väl onödigt? Även om det ser gott ut ;-)