Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadochokladkaka

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En kladdig, underbar chokladkaka med avokado istället för smör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa en halv avokado tillsammans med dadlarna. Blanda i äggvitan och de resterande ingredienserna. Smöra och bröa en liten 12-centimeters spingform med riven kokos och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader under ca 10-12 minuter tills du fått önskad konsistens (jag gillar den kladdig).
  2. http://bakasockerfritt.blogg.se/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.