Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadococktail med grapefrukt och rökt lax.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En fräsch och lättgjord liten förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala avokadorna och skär köttet i bitar. Droppa över lite lime så de inte mörknar. Skala grapefrukten med en vass kniv så även det vita kommer bort. Skär ut och filéa klyftorna. Strimla laxen. Dressingen: Vispa ihop allt, smaka av och lägg ner avokado, grapefrukt och lax. Blanda väl. Bottna fyra coupeglas eller andra portionsglas med salladsblad och fördela avokadoblandningen ovanpå. Vrid lite svartpeppar över och garnera med limeklyfta.
  2. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.