Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadokyckling med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig kycklinggryta som uppskattas av de flesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet och fräs i het panna, lägg på ett hushållspapper. Dela kycklingen i 8 delar och bryn runt om. Salta och peppra och smula i timjan och buljongtärning. Efterstek kycklingen i vinet och hälften av vattnet, 30-40 minuter under lock.
  2. Ta upp kycklingen. Vispa ner grädden och mjölet utrört i resten av vattnet. Låt såsen koka några minuter.
  3. Dela avokadon, skär i skivor och lägg ner i såsen. Lägg i kycklingbitarna, strö över baconstrimlor och garnera med persilja. Servera med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.