Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadosallad

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och jättegott om du som jag gillar avokado och vitlök. Kommer från Kurorten Källans suveräna salladsbuffé i Åmliden utanför Norsjö.

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort kärnorna, gröp ut avokadon med en sked och skär sedan i skivor. Lägg i en skål och strö den finhackade rödlöken över. Blanda dressingen och skeda över. Klart!!

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • jan-q 16 april 2010

    Hej! Jag tyckte att löken har dödat den goda avokadosmaken dessutom hård och mjukt går inte ihop. För mig räcker det med citron, olja, salt och peppar. Tack

  • calvadosamera 16 april 2010

    En Klassiker!! Avocado, rödlök, citron o salt funkar perfekt tillsammans, tycker jag oxo. Jag gillar dessutom en kombination av olika texturer: mjukt, krispigt, segt och så vidare - spännande i munnen. / Ingrid

  • Disen 16 april 2010

    Tyckte denna var supergod. Kommer absolut att göra den fler gånger. Jättegott till grillet som vi hade ikväll. Full pott. Tack för receptet.

  • farmoringer 30 augusti 2010

    Smakade jättegott det här....

  • evaullabritt 4 februari 2011

    Bra.Hade ingen citron hemma, så jag tog lime i stället, både rivet ska och saft. Det blev också lyckat.

  • MrsG 26 april 2011

    Kanoners!!!! Jättegott, kommer att göra det här igen! Allt funkade perfekt ihop!

  • 7201 28 april 2012

    Kommer testa detta...har varit i Åmliden och ätit deras mat...KANONGOTT. Kommer nog åka dit igen då jag har en syster i Kriberg och släkta i Malå :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.