Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadosallad med laxrom och krasse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krasse äts alltför sällan. Den är så otroligt god, och väldigt lätt att odla själv. Här ger den frisk pepprighet till salladen med avokado, rom och krispiga krutonger. En perfekt förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera, gröp ur och klyfta avokadorna. Fördela dem på fyra tallrikar. Ringla över citronjuicen och droppa över olivoljan.
  2. Strö över nyklippt krasse. Fördela rommen i små klickar på varje tallrik. Strö över krutongerna. Salta och peppra. Servera med extra citron att pressa över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.