Fräscha, enkla och mättande vegetariska wraps där dressingen är pricken över i:et.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Slå in bröden i aluminiumfolie och lägg på ett galler i ugnen så de blir varma medan fyllningen görs.
- Skär fetaosten i tärningar. Dela och gröp ur avokadon. Skär avokadoköttet i tärningar. Häll av och skölj kikärterna.
- Blanda försiktigt avokado, kikärter och fetatärningar med citronjuice och 1 msk olja. Krydda med 1 krm peppar. Skala och halvera löken, skär den och tomaterna i skivor.
- Dressing:
Rör ihop tahini, citronjuice och 1 krm salt. Tillsätt lite olja i taget under omrörning. Späd med vatten till en lagom konsistens.
- Ta ut bröden och fördela avokadoblandningen på mitten av varje bröd. Toppa med lök, oliver och tomat. Ringla över tahinidressingen.
- Vik in botten på tortillan, rulla ihop och servera genast.
Publicerat den
28 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar