Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

B-M:s POTATISSALLAD

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Utgått från ett tyskt recept

Ingredienser

Instruktioner

Koka 1 kg fast potatis inte allt för genomkokt skivas ljummen Blanda vinäger, olivolja och grönsaksfond i lagom mängd finhacka 2 - 3 saltgurkor finhacka 3 - 4 banancharlottenlök Salt peppar aromat efter smak Blanda ner den skivade potatisen Knaperstek ½ pkt bacon och blanda i Låt stå och dra 3 - 4 timmar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.