Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baba Ganoush

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Tidningen buffe har ett recept på baba ganoush, som inte är sådär jättebra, här kommer en enkel variant...

Ingredienser

Instruktioner

Dela auberginerna på längden och pensla snittytan med olja. In i ugnen med dem i 175 grader. Låt dem stekas tills de är väldigt mjuka, ca 30minuter. Dra av skalet och mosa innanmätet med en gaffel. Blanda alla ingredienser noggrant. Färdigt att börja dippa!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.