Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baba ghanough

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En libanesisk dip som passar bra till grillat köt , fisk eller kyckling och till bufeer och små rätter

Ingredienser

Instruktioner

Rosta auberginerna på grillen runt om tills de mjuknat och skalet blivit lite svart. Dra bort skalet och dela fruktköttet i bitar. Mixa det med tahini, citron , vitlök och salt . Tillsätt oliver olja på toppen som på bilden. Servera gärna som dip till libanesisk pita bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.