Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Babsans indiska kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God indisk rätt. Gott med naanbröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i bitar. Fräs kryddor, vitlök och kött i oljan i ej för stark värme.
  2. Tillsätt ingefäran och övriga ingredienser. Om du önskar en något ”hetare” smak, kan du gärna använda krossade tomater med chili.
  3. Låt puttra på svag värme tills köttet är ordentligt genomstekt.
  4. Servera med basmatiris och mango chutney.
  5. Pröva gärna att baka naanbröd till; ett mjukt tunnbröd gräddat i stekpanna på spisen. Vanlig svensk tunnbröddeg går också bra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • agnethalindgren 24 april 2010

    Lättlagat, snabbt och smarrigt! Man kan ju krydda mer efter smak och tycke. Själv serverar jag gärna en raita till oxå ;P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.