Den här rätten kan du göra så hot som du vill, genom att öka på kryddorna. Kanske klokt att följa receptet första gången.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Detta var supergott Evaldo! Tack för receptet! Kommer göras fler gånger :-)
Jättegod gryta. Kommer att göras fler gånger. hade dock inte passerade tomater hemma så jag använde chilisås. Nästa gång testar jag med tomaterna.
Den här rätten var hur god som helst, tycker om mat med sting i. Kommer att hamna bland mina favoriter. En 5 poäng från oss. Tack för receptet.
Rätten var mycket god och ger mycket sås. Jag hade dock bara en kruka thai basilika och tyckte det blev lagom smak, två krukor hade nog blivit för stark lakritssmak.
Gjorde denna rätt idag och den var riktigt god. Slängde även i en liten burk med vattenkastanjer. Du får en 5:a av oss.
Mycket gott. Kommer att göra det flera gånger.
Hur stor burk passerade tomater ska det vara?