Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Backlunds Filéröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ännu ett recept jag fått på jobbet på lunchrasten. Perfekt bjudrätt som kan förberedas en stund i förväg. Går även att dubblera om man är många

Ingredienser

Instruktioner

Skiva och stek oxfilén i tunna skivor, salta och peppra lite grann. Lägg det underst i en ugnsform. Hacka paprikorna och svampen. Stek det tillsammans några min. Häll det över köttet. Rör ihop såsen, utom ost och vin, koka den några min. Blanda i ost och vin och häll allt över formen. Strö över riven ost och gratinera i 200 grader ca 30 min eller tills det fått fin färg. Servera med kokt potatis eller kokt ris och en sallad.

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 27 december 2010

    Oj oj vad gott detta lät! =D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.