Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon-bananer i ugn

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bacon och banan är bara så gott. Testa detta som entré-, lunch eller vickningsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda de skalade bananerna lätt med salt och peppar. Linda in dem i tunna baconskivor och placera dem i en ugnseldfast form. Stek dem i medelvarm ugn, 200 grader, tills bananerna är mjuka och baconskivorna fått vacker färg. Beräkna ca 20 minuter i ugnen.
  2. Servera som entré-, lunch eller vickningsrätt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • matskoj 17 november 2009

    Tips! Det är jättegott att grilla bacon och banan på ett grillspett också, ihop med nåt gott kött, äpple, paprika m.m. /Matskoj

  • imminn 13 januari 2010

    Hej! Detta var så enkelt, men så gott. Jag kokade ris till och gjorde dels en kall sås med cremefraice,curry,salt och peppar. Jag gjorde också en varm sås på grädde,purjolök,curry,salt och peppar. Detta var gott till vilket som. Jag delade bananerna och hackade bacon och lade på. Det gick också bra. Du får en 4a för detta uppslag och tack för receptet. Ha det gott MVH//Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.