Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon Gösfilè

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det går också med Abborrfilè! Lika gott!

Ingredienser

Instruktioner

Salta och krydda fileèrna på båda sidor! Vänd ryggsidan upp linda in en baconskiva i varje filè, fäst med tandpetare. Bryn filèerna i stekpanna tills dom är gyllenbruna runtom. Gärna i smör! Mixa ihop grädden och färskosten, häll över fiskrulladerna och in iugnen i en passlig ugnsform som först smörjes med lite smör. Låt vara Ca 10 min i 220 grader varm ugn. Kokt potatis och grönsaker till! Lycka till! Ingvar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.