Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon inlindad kycklingfilé, pressad potatis och krämig tomatsås.

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel smarrig middag för småbarns föräldrar....;-)

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och koka den. Skölj av kycklingen och strö sedan salt och peppar över filéerna. Tag ett bacon per filé och linda runt. Stek bitarna ca 10 minuter på varje sida på inte allt för hög värme. Skiva champinjonerna och stek dom i pannan när kycklingen är klar. Smält margarin i en kastrull, häll i mjölet och rör om. Häll sedan i mjölken/grädden, creme bonjouren, buljongen samt kryddorna och rör om tills det tjocknar. Smaka av! Hacka tillbehören till salladen och häll över dressingen. Pressa till sist potatisen och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.