Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon -och champinjonröra med en touch av kokos

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En krämig och god svampröra med bacon och haricoverts. Den doftar och smakar ljuvligt av kokos. Går utmärkt att ha som röra till pasta eller kött. Detta är även ett bra LCHF recept som man kan äta som det är tillsammans med en sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva champinjonerna och skär/klipp baconet. Stek först upp baconet till det har fått färg. Lägg i de frysta haricort vertsen till de har tinat upp i stekpannan.
  2. Häll sedan i champinjonerna och låt steka ett tag. Ringla över lite smör om man vill. Häll sedan över vispgrädden och kokosnötsoljan/kokosmjölken. Smula ner buljongtärningen och låg puttra tills allt binder sig
  3. Tillsätt kokosflingorna och peppra en aning. Behövs inget salt med tanke på buljongtärningen.
  4. Voilá!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.