Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och färsfylld paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket smaskigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs 1 paket baconskivor. Låt dessa rinna av och skär dem i bitar när de svalnat något.
  2. Fräs 200 gr blandfärs och tillsätt 1 gul hackad lök. Stek tills det är färdigt.
  3. Blanda ner 2 hackade tomater, 1 dl majskorn, 2 dl ris och baconbitar.
  4. Rör om och smaksätt med salt, peppar och 2 krm chilipulver.
  5. Skär bort toppen på 4 rejäla eller 8 lite mindre paprikor och sätt in dem i ugn 200 grader i 10 minuter.
  6. Ta ut dem och fyll dem med färsblandningen. Strö över 1 msk riven ost på varje paprika, sätt in dem i ugnen i ytterligare drygt 5 minuter.
  7. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.