Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon och ostpannkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag använde den större mängden av bacon och mjöl och det blev mumsigt värre

Ingredienser

Instruktioner

Klipp baconskivorna i 2 cm långa bitar. Bryn dem i het panna. Ta upp dem. Pensla långpannan med lite baconfett. Vispa samman äggen, osten och hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och rör alltsammans till en slät smet. Blanda i resten av mjölken och de brynta baconbitarna. Häll smeten i en långpanna och grädda i 225 graders ugnsvärme i ca 30 minuter eller tills pannkakan fått gulbrun färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lena 4 november 2008

    Denna pannkaka vara bara så god. Du får fyra stjärnor av mig.// Lena

  • Gyllensparv 9 juni 2009

    Hej Jag testade din Ostpannkaka, den blev ganska god kanske inte riktigt i min smak, man förväntar sig kanske att det skall smaka pannkaka, och så tog jag västerbotten ost och det kanske inte var så bra i denna anrättning. Men den var kul att testa. tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.