Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och pepparrotssill

 
Skriv ut

Bacon och sill en lyckad kombination med sting av pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta upp sillen ur lagen och låt rinna av. Skär baconet i små bitar och knaperstek i torr stekpanna. Låt rinna av och kallna på hushållspapper.
  2. Blanda ihopp creme fraiche, majonnäs, pepparrot, honung och peppar.. Vänd i sillen och baconet, spara lite bacon till garnering. Låt sillen dra 1 dygn i kylskåp. Strö över det sparade baconet före servering. Hållbar en vecka i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.