Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En varm smörgås av lite annorlunda slag får man genom att använda korvbröd, fylla dem med ost och vira baconskivor runtom. Direkt från ugnen serveras de frasstekta baconbröden tillsammans med svalt skummans öl i bägare till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred senap på baconskivorna.
  2. Skär upp korvbröden och smöra snittytorna. Lägg ihop bröden med en tjock ostskiva, pudrad med paprika emellan.
  3. Kläd korvbröden med baconskivorna. Lägg senapssidan mot brödet.
  4. Gratinera dem ca 8 minuter och servera dem genast.
  5. Ungstemperatur: 275 grader övervarme eller grill.
  6. Gott att servera till: Grönsallad och tomater, gärna gratinerad med lite salt, peppar och timjan eller mejram.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annelieberggren 12 september 2008

    Detta är min favorit... det äter vi ibland till lunch... skulle spara den, men såg den redan fanns :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.