Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconburgare

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Att hamburgarna kommer från USA vet nog de flesta av oss. De är väldigt roliga att göra hemma och det finns massor med olika saker man kan fylla dem med. Dessa hamburgarna har jag gjort utan att tänka på kalorierna så dem är rejält fyllda med både bacon och ost. Ni kan självklart ta bort eller lägga till något som ni tror skulle passa bra. Här hittar ni receptet på fyra rejäla Baconburgare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Laga till hamburgerkötten och bacon på en grill eller stekpanna i ca 5 minuter på var sida, krydda med salt och svartpeppar. När hamburgarna är nästan färdigstekta så lägg på scamorza bitarna och låt de värmas upp så att de´smälter lite.
  2. Skär upp bröden och värm upp dem lite på stekpannan eller om ni föredrar i ugnen.
  3. Lägg i varje hamburgerbröd: en hamburgare med scamorza, salladsblad, 2 skivor tomater, lite lök, gurkbitar, baconskivorna, ketcup och majonnäs. Stäng igen hamburgarna och servera tillsammans med pommes om ni vill. Smaklig måltid!
  4. Titta gärna in på min Matblogg för fler recept: www.paradiserecipe.com

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.