Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacongrillad sparris

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här brukar syrran göra och det är underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förväll sparrisstjälkarna i saltat vatten cirka 5 minuter. De ska behålla sin sprödhet. Kyl av snabbt i kallt vatten.
  2. Gör 4 knippen med 3 sparrisstjälkar i varje. Vira baconskivor runt om nedre delen av stjälkarna. Fäst med tandpetare.
  3. Rulla knippena på grillen tills baconet tagit färg och stjälkarna blivit varma.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • kiiiiraa 1 juli 2008

    Otroligt gott tillbehör, fungerar även lunch. Då brukar jag snabbt bara steka sparrisen i baconen och ha skivad avocado till. Underbart! Mycket GI-vänlig! ;)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

  • Disen 31 juli 2009

    MUMS!!! Det här var riktigt gott som tillbehör till grillet. En klar femma. Tack för receptet. Kommer att göra detta fler gånger, va så säker! Kram Disen

  • sikaal 29 maj 2014

    Mycket enkelt och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.