Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacongryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

bästa recept. Smalmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Dela och bryn baconen. När baconen är färdigstekt lägg det på ett papper och diska ur stekjärnet innan du använder det igen, så du blir av med överflödigt fett. 2. Skiva svamp och tärna paprika. Värm svamp, paprika och vitlök i en kastrull. 3. Blanda i bacon och fraiche. Krydda med salt och peppar. 4. Servera med fullkornspasta och en sallad.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • generalsilver 28 september 2008

    Kalasgod bacongryta. Hade i lite mjölk och maisena för att få den lite mer såsig. :) rekommenderad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.