Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconkryddad festgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En god köttgryta som jag klippt ur från en tidning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar. Skala och hacka löken. Koka upp buljongen och soja i en kastrull. Smaksätt med enbär och timjan Lägg i kött och lök. Koka 1-1 ½ timme.
  2. Strimla baconet och fräs det i en panna. Lägg ner det i grytan. Rör ut mjölet i grädden och rör ner det. Koka några minuter och servera med potatis och grönsaken.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • inti 13 januari 2008

    Perfekt! Så som jag vill att en gryta skall smaka. Mustig. Hade i lite svartvinbärssaft också! Mums!

  • ca70 25 juni 2008

    Jag hade i några morötter och nån tesked röd vinbärsgelé också - oj, va gott det blev! Familjen var överens, det blir toppbetyg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.