Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconkyckling med aprikos och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Putsa lårfiléerna lätt. Salta och peppra insidan och fyll med en aprikos och en bit fetaost. Rulla ihop kycklingen med en baconskiva. Lägg bitarna på ett ugnseldfast fat och stek i ca 20 minuter. Krydda med flingsalt, peppar och chili.
  3. Skölj tomater och plommon och skär i små tärningar. Blanda med strimlad lök, olivolja och lime. Krydda med salt strax före servering. Godast är salsan när tomaterna och plommonen är mogna och solvarma. Servera med rostad potatis och en stor sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.