Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Krämigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gnocchimakaronerna. Klipp baconet i bitar och stek det knaprigt.
  2. Blanda ihop soppan (som den är i burken), grädden, riven ost och vitlök efter behag.
  3. Lägg de kokta makaronerna i en ugnssäker smord form, häll över såsblandningen och hälften av baconet, rör runt så det blandas. Fördela resten av baconet ovanpå. Ställ in i ugn ca 10-15 min. Klart att äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.