Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad färsbulle med chilikräm

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Gjorde till lunch idag. Supergott! Såsen var stark och god till. Blir 16-18 st små bullar, så det räcker galant till 2. Men på ett buffébord kanske man måste göra fler, beroende på vad man mer serverar och hur många man är.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader
  2. Färs: Blanda färs, ägg, lök och kryddor. Forma ca 16 minijärpar. Skär varje baconskiva i 3 delar. Linda en remsa runt varje färsbulle. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Stek dem i ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.
  3. Chilikräm: Blanda ingredienserna och låt gärna stå och dra en stund före servering. Stick en gaffel eller cocktailpinne i varje färsbulle och servera på salladsbädd med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.