- Serverar: 5-10 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En något jobbig tillagning men ack så gott att grilla på sommaren.
Receptet räcker till ca 8-10 personer då man grillar
Instruktioner
- Hacka svampen i små bitar och plana samman med färsen.
- Dela vitlöken i klyftor och skala dessa. Skär bort ändarna på klyftorna om dom är hårda. Skär alla klyftor i små bitar och blanda i dom i färsen.
- Blanda färsen, äggen, persiljan, champinjonerna, ströbrödet och mjölken ca 20 minuter i en hushållsassistent eller liknande.
- När smeten fått en fast konsistens gör man små järpar av smeten. Järparna ska vara så små att man kan linda 1 bacon runt och täcka dom helt.
- Grillas ca 4-5 minuter på utegrillen.
Publicerat den
17 december 2010
Liknande recept
Skriv kommentar