Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gottigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Linda in filén i bacon och fäst med tandpetare. Bryn filén på medelvärme runt om. Späd med vatten (vin) och efterstek under lock på svag värme ca 10-15 minuter. Köttet ska vara genomstekt men lätt rosa.
  2. Gör såsen under tiden. Tina ärterna och kör dem i matberedaren eller mixer tillsammans med löken.
  3. Lägg purén i en kastrull med crème fraiche, senap och buljongtärning. Värm under omrörning och späd med lite steksky till önskad konistens.
  4. Fördela såsen på varma tallrikar. Skär filén i skivor och lägg dem på såsen. Servera med potatis i någon form eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.