Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad fylld kycklingfilé

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel, god och snabblagad kycklingrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka tomater och babyspenat. Pressa vitlöken. Mosa fetaosten. Blanda.
  2. Skär en ficka i kycklingfileérna och stoppa i fyllningen. Linda om 2 baconskivor.
  3. Blanda grädde, creme fraiche, soya och sambal oelek. Har du fyllning över, häll i det också.
  4. Bryn kycklingfileérna runt om. Lägg i en ugnsfast form. Häll över såsen.
  5. Stek i ugnen, 200 grader i ca 30 minuter.
  6. Servera med ris eller klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Emz94 13 juni 2011

    Sjukt god kyckling. Hade det till mitt yrkesprov i skolan! :)

  • frele1 15 juni 2011

    Tack:) Håller faktiskt med, den ÄR god:))

  • heleeena 5 september 2011

    Supergott och superenkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.