Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad kyckligfilé med wokgrönsaker, sparris och sweet hot chilisås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och snabbt tillagad middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna runtom i smör i en het stekpanna. Krydda. Låt svalna och linda om baconskivorna. Lägg filéerna i en smord ugnssäker form ugnssäker form och stek i 225° 12-15 min.
  2. Sjud sparrisen i lättsaltat vatten ett par min. Fräs grönsakerna snabbt i wokpanna eller en stor stekpanna tillsammans med chilisåsen.
  3. Lägg upp sparris, grönsaker och filé på tallrik eller serveringsfat. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.