Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad kycklingfilé a la texmex

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett eget recept när iderikedomen var stor och plånboken var tunn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om file'erna är stora dela dem på hälften. Krydda med fajitakryddan. Linda baconet runt file'bitarna och lägg i ugnsfast form. Klicka smöret över kycklingen och sätt sedan in formen i ugnen på 200 grader. Låt stå i ugnen ca 45 min, ös ett par gånger under tiden.
  2. Om du vill ha sås till, så ta upp kycklingen, vispa ur formen med lite vatten, sila skyn och red av den med grädde och mjöl. Servera med ugnsrostade rotsaker eller ris, allt efter eget behag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.