Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad kycklingfilé med couscous-sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett riktigt helgmål för oss kycklingälskare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning Kyckling 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Gör ett snitt i kycklingfileén peta in mjukosten och linda runt bacon. Lägg i ugnsform. 3. Tärna/strimla soltorkad tomat och strö över. Bred över creme fraichen.
  2. Pytt 1. Tärna allt i sockerbitsstora bitar- blanda med olja och kryddor (pudra över ett lager av varje krydda) direkt på plåten. 2. Bred ut, och in med det i ugnen strax under mitten. 3. Sätt gallret över pytten och ställ in kycklingen på det. Låt stå inne 30 min
  3. Couscoussallad 1. Koka upp vatten och olivolja. 2. Ta det från plattan och häll i couscous, rör runt, lägg på locket och låt svälla 3-5 min. 3. Häll upp i skål, blanda i skivad rödlök, svarta oliver och en näve ruccolasallad. pressa över citronsaft och nymald svartpeppar. 4. Blanda snyggt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.