- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Ett riktigt helgmål för oss kycklingälskare
Instruktioner
- Tillagning
Kyckling
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Gör ett snitt i kycklingfileén peta in mjukosten och linda runt bacon. Lägg i ugnsform.
3. Tärna/strimla soltorkad tomat och strö över. Bred över creme fraichen.
- Pytt
1. Tärna allt i sockerbitsstora bitar- blanda med olja och kryddor (pudra över ett lager av varje krydda) direkt på plåten.
2. Bred ut, och in med det i ugnen strax under mitten.
3. Sätt gallret över pytten och ställ in kycklingen på det.
Låt stå inne 30 min
- Couscoussallad
1. Koka upp vatten och olivolja.
2. Ta det från plattan och häll i couscous, rör runt, lägg på locket och låt svälla 3-5 min.
3. Häll upp i skål, blanda i skivad rödlök, svarta oliver och en näve ruccolasallad. pressa över citronsaft och nymald svartpeppar.
4. Blanda snyggt.
Publicerat den
26 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar