Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras som en förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa lökarna. Lägg dem i kokande lättsaltat vatten och låt dem koka några minuter. Tag upp lökarna och låt dem rinna av.
  2. Vira 1 baconskiva runt varje lök. Lägg dem på lätt smord eldfast form med skarven nedåt. Häll buljongen runtom och strö över lite timjan.
  3. Stek lökarna mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills de är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.