Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad torsk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fisk med sälta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i fyra lika stora bitar. Krydda dem med salt och peppar. Linda baconskivorna runt fisken och lägg på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen i 250C, ca 15 minuter.
  2. Servera fisken med potatis- och broccolimoset, knäckebröd och sallad
  3. Tips! Citron eller lime skuren i klyftor är gott att pressa över fisken vid serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 11 december 2008

    Jättegott, nyttigt och snabblagat. Perfekt för oss barnfamiljer(:- Jag använde pangasus filéer och de blev jättesaftiga av baconet och så hade vi vanlig potatismos och sallad till. Nästa gång kommer jag endast att lägga bacon ovanpå då jag vill ha all bacon knaprig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.