Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En indisk inspirerad god annorlunda fiskrätt. Jättegott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fiskblocken tina en aning så det går att skära i dem. Dela i mitten av båda så du får 4 st block.
  2. Blanda ihop kryddorna och strö över alla fiskblockens översida. Lägg ut baconen 4 och 4, lägg sedan fisken över. Lägg nu riven ost över kryddorna på varje block och linda ihop som ett litet paket så det blir fyra st.
  3. Smöra en eldfast form och in i ungen i 200 grader cirka 20 min, eller när baconen fått färg. Äts med potatis eller ris om man så vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.